Annons


Lee & Mundwiler

lai-residence-david-mayuku-maya-yumi-shota-facade-portrait

lai-residence-facade-gravel-garden

lai-residence-foam-cool-roof

extended-lai-residence-exterior-kids-playing

lai-residence-master-bathroom

extended-lai-residence-sofa

Det blir ju på det där alldeles speciella och härliga sättet när det är arkitektur av det här slaget. Tydliga linjedragningar och moderna uttryck möter tovig grönska utomhus – och avslappnat, anspråkslösa uttryck i interiören. Och det där med att kunna sitta vid köksbordet och samtidigt känna väldigt mycket varma vindar i håret under samma stund som en äter känns väldigt lockande. För att inte tala om tomtavgränsningen där ett minimalistiskt staket är kombinerat med lågt planterad bambu – det är inspiration som jag tar med mig tills i vår då vi står i valet inför en nyplantering.

”It took David and Mayuko Lai five years to find a buildable lot in Los Angeles. That’s a drop in the bucket, however, compared to how long they plan to stay put. After visiting too many overpriced, impossibly steep sites, the Lais finally found a flat lot in Culver City. Harboring a dilapidated 1950s home, the property was listed as a place to “build your own dream house,” and that’s just what the couple did. Along with Cara Lee and Stephan Mundwiler of Lee + Mundwiler Architects, they devised a design with solar panels; a tankless water heater; a cool roof; and room for their three kids, Maya, Yumi, and Shota. In constructing their ideal abode, David and Mayuko created a new family heirloom: a house in which to live out their days, then pass on to the next generations.”

Project – Lai Residence
Architect – Lee & Mundwiler Architects
Publication – Dwell

 

 
extended-lai-residence-family-dining-portrait

(0)
(3)


Annons



SENASTE FRÅN RESIDENCE