Annons


När man står och ber om en temperaturbalans men i smyg så är det av härligaste slag att få sitta ute hela natten under glödlampsslingorna

IMG_7943

IMG_7998

IMG_7979

IMG_8005

IMG_7931

Det blev morgon och jag plockade fram kameran. Jag hann, om det nu räknas på det viset, just precis innan den starkaste solen kom fram och strödde solkatter över hela väggen även fast det vanligtvis är det man älskar.

För det råder inget tvivel eller frågetecken kring vädret verkar det som oavsett vart i vårt land du befinner dig. Här får alla fönster och dörrar får stå öppna och vinden drar igenom hallar och korridorer. Och vi var lite oförberedda och börjar omedelbart att packa upp parasoll och segel till altanens tak. Precis som att man på en endaste dag blev så bortskämd med värmen att man nu ber om lite balans, en temperaturbalans. Lite otacksamt kan en tycka. Men i samma omgång kommer också alla glödlampsslingor fram som får pryda varendaste liten vrå för att låta middagssällskapet sitta ute hela sommarnatten.

Just det där när man knappt behöver en tröja på trots att det faktiskt är midnatt. Kanske har man en hund i knät och det är värme nog. Kanske att man också skålar med vinglas och tänker att ´det är så bra här och nu´ att det knappt räknas att det också finns en morgondag. Och då kanske man ändå kan säga att det här är sommarens första dag och då kan man räkna på att nu väntar så många nätter av precis det slaget. Det känns faktiskt inte det minsta betungande.

IMG_8015

(0)
(0)


AnnonsSENASTE FRÅN RESIDENCE