Annons


När självinsikten i relationen med quiltat tyg slår en så tycks man inte bli av med tanken en endaste gång för då ser en ju det nästa precis överallt

IMG_8306

IMG_8338

Det är så hiskelens lätt att avfärda det där med att folk och folk envisas med att ta bilder på sina hem. Och utöver det, kaffekoppen. Uppifrån. Eller tårna. Vid stranden. Men där går jag in och vill säga en sak. Att hade det inte varit för bloggen. Och hade det inte varit för den riktiga kameran. Hade det inte varit för, så kanske man aldrig i hela världen upptäckt vad man ser framför sig på kanske precis samma sätt som när man tittar in i skärmen. Och inte den lilla förlåtande versionen likt mobilen. Utan på datorn. I största möjliga bildformat.

Och då slår det en så och då. Någon ny insikt. Lite så att man ‘uhummar’ och ‘ahhaaar’ sig inombords över egentliga petitesser men som ändå är en insikt av ett eller annat slag. Som idag. Quiltat tyg. Var kommer allt mönstersytt tyg ifrån? Inte har man väl letat så värst aktivt efter just den varan när det ska ske ett nytt tyginköp? Lite fint ändå kan jag tycka. Inte just menat tyget utan grejen att det betyder nog att det är lite menat. Efter mitt visuella konstaterande  så slog jag till och beställde en ljusgrå tröja, helt i quiltat tyg. Vågad som man är. Tydligtvis.

(0)
(0)


AnnonsSENASTE FRÅN RESIDENCE