Annons


Pressyra och pulverlackerat i kombination med exakt 443 bilder som försvann utan någon som helst förvarning

IMG_7490

IMG_7493

Ni vet den där saken som absolut inte får hända. Inte någonsin. Under några omständigheter. När datorn kraschar och bilderna med den. När bildmaterialet från två pressdagar förs över till datorn och raderas från minneskortet strax innan datorn havererar. Den känslan. Sju bilder gick och rädda. 7 av 450. Det hade ju o andra sidan också kunnat vara 0.

Hemkommen ifrån Stockholm där det har varit pressyra utan dess like och det har känts och klämts, fotats och dokumenterats nyheter av alla slag. Mycket av Iittalas nyheter föll mig i smaken med pulverlackerade förvaringslösningar i kall grå, snällt formade glas och formpressad björk. Och när det visas på Hotell Miss Clara som står signerat Gert Wingårdh så blir det inte på något sätt minde bra utan snarare som en total störtförälskelse.

Under besök i huvudstaden så kan ju också grejen vara att träffa alla dessa människor. Agenter. Bloggare. Potentiella kunder. Designers. Chefredaktörer. Alla och lite fler och man gillar alla möten och träffar av dess olika slag. Över kaffe, över lunch, för vin, av en slump eller under ett möte. Det delas visitkort och det bokas nya datum. Det bläddras i kalendrar och det börjar följas över sociala medier. 

Man säger hej och framförallt, hoppas vi ses snart igen! 

IMG_7493

(0)
(0)


AnnonsSENASTE FRÅN RESIDENCE