Det ser städat ut men egentligen så kan vi väl snarare kalla det för en liten hörna som färdigställs på beställning

IMG_2233

Det möbleras om i studion. Det är en sådan dag idag då allting får byta plats, flytta ut, flytta in eller stå någonstans lite sporadiskt. Dagen före stor plåtning och ingeting är som det ska vara. Eller så är det precis så det mest som oftast är här på Storgatan.

Annons

Rekvista packas upp med försiktig hand och i ena hörnan av studion så är det väldigt trevligt och uppställt. Det är där man passar på att fotografera. Och alldeles precis vid en annan hörna så är det inte fullt lika korrekt. Eller är det just det som vi så estetiskt korrekt hänvisar till det kreativt kaoset? När fotografen anländer tidig morgon oavkortat 50 mil ifrån sin ursprungliga stadsbas så ska jag hänvisa till just det. Att här jobbar vi ofta efter dem premisserna. Och ingenting hade gärna fått ändras.

Tankar, möjligheter, minishop, utsvävningar, stylistjobb ska allt rymmas under ett och samma tak. Och så kundbesöken. Kundbesöken ja, dem får vi inte glömma. För hur mycket man än rör sig med trevlig inredning omkring och ibland sig så är det oundvikligt att inte bli hemmablind. Och så kommer kunder, och så kommer besök och oanmälda gäster och blir lite kära. Kära i trevliga saker och kära i sfären. Kära i takhöjden och kära i den lilla studiohunden. Och just där och då så kommer ju även jag på att jag är också kär, så mycket i hela grejen att jag inte ens ser dess ände. Och då vet dem ju inte ens om att vi varendaste fredag har bubbel mitt under eftermiddagstimmarna bara för att vi tycker att vi förtjänar det. Som en intern klapp på axeln i kolsyrad förpackning. Med gott samvete dessutom.

(0)
(0)  • hanna

    stolarna! wow! för en okunnig: var kommer de ifrån? fin blogg förresten!

    • linak

      Hej! Tack så hemskt! De vita stolarna heter About a chair och kommer från Hay.SENASTE FRÅN RESIDENCE