Allra helst så ska det både tisslas och tasslas men just den här gången så hoppar vi över det och går direkt över till frossandet i dov mint, klargrön och duvblå i kombination

IMG_9390

IMG_9380

Den där sluttampen med förberedelserna inför nästa veckas plåtning på Snickarbacken med alltid levererande Kristofer Johnsson. Jag går ogenerat runt med målarfärg på händerna och det skruvas, sågas och spacklas.

Annons

Det mailas till alla de där agenterna och butikerna i vad som känns som hundra kilometer i timmen. Och jag skulle ljuga om det inte var av det bättre slaget när det för en gångs skull är plåtningar som det slipper tisslas och tasslas om sådär som det helst ska göras oavbrutet annars och allra helst.

Halva nästa vecka spenderas i Stockholm vilket nästan har blivit till ett stående inslag när arbetsveckan sätter igång måndag eller måndag. Rekvisita ska mottas och packas, listor ska skrivas och bud ska skickas. Och alla de där färgproverna som ska provmålas och matchas upp. Och färgen på händerna – då måste jag nog ändå säga att förra veckan på Berns och Stockholm fashion week var av det lyxigare slaget. Men tills storslagna visningar dyker upp på nytt i agendan så återgår jag till arbetet i övrigt och frossar i färgprover och kan inte låtas motstå att ryckas med av dov mint, klargrön och duvblå just nu – och allra helst i kombination. För hur frestande med kulörer som rör sig efter ljus och kringliggande färgskalor och dessutom fångar upp såväl dagsljus som skuggbildningar. Som det tacksammaste i världen till att ha och göra med kan en annan tycka. 

Ps, vill ni se mer av vad jag och Kristofer har åstadkommit sedan innan så missa inte de sju sidor i senaste Residence magazine (no 8) som vi gjorde tidigare i våras. Hurra.

IMG_9386

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE