Asplund blev fotograferat från topp till tå och det fanns nästan inte fler existerande magasin att få tag på

IMG_2460

IMG_2461

Resväskor packas upp, mail svaras på, rekvisita ska packas och skickas. Det ska O.S.A’s till pressreleases och kundpresentationer ska färdigställas. Resor ska planeras, workshopunderlag specificeras och morgondagens plåtning ska förberedas. Möten ska avverkas och produkter beställas. Men imorgon är det en ny dag. Jag åkte upp och befann mig i Stockholm under måndagen och tisdagen och älskade att andas storstadsluft. Någon klok egenföretagare mytade uttrycket ”frilansfördel” och det känns väl som väl tillämpat för den här situationen.

Ni som dessutom följer med på Instagram kanske såg den svartvita bilden på mig och Residence redaktör Michelle Meadows utanför redaktionens byggnad och man kan undra om det var fler än jag som fick tanken till mig att vi ser lite tvillinglika ut där vi står med våra svarta byxor, samma pose och tröjorna instoppade?

IMG_2467

Och från redaktionen gick jag med hundra magasin. Kanske fler. Åtminstone kändes det så rent viktmässigt och halvvägs hade jag egendiagnostiserad ryggskott. Besökte Asplund för att där få med mig ännu fler magasin. Idag har jag träningsvärk men tycker att min stora tidningshög är det härligaste som väntar på mig till dess att helgen är kommen. Alldeles orörda, ovikta och olästa. Och bildmaterialet tagit i Asplunds butik och att man gillar allt så fasligt mycket. Kanske allra mest ”Me mirror” som länge varit en favorit.

Och från speglar av finaste sort så är jag nu tillbaka i hemstaden och studion på Storgatan i två veckor tills det att jag åker på nytt för att jobba i Stockholm. Andas storstadsluft. Då väntar bland annat pressmiddagar för Alessi, Iittala, Royal Copenhagen och Mema/GAB på hotell Miss Clara. Och jag som också kanske är av den nyfiknaste sort.

IMG_2471

IMG_2472

Annons

IMG_2473

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE