Bamboo Paper Lamp

Bamboo Paper lamp

Bamboo Paper lamp ill

Man vet nästan inte vad man har att vänta sig när en vaknar om morgonen och tittar ut. Eller jo förresten, att det troligen är ganska mörkt kan vi nog med säkerhet säga och det gör att det tycks knappast finnas ett överflöd av belysning – hur mycket det än späs på.

Annons

Sådär i överkant nästan. Jag hade således gärna välkomnat Paper Lamp till att få stå i en hörna som behöver värmas upp en aning. Sådär så en inte ens behöver tänka på att gömma sladden för den kan vara ganska trevlig med den också. Och rätta mig om jag har fel, men har vi inte mött någon form av sladdrevolution det senaste året? Kanske att de inte är så farliga trots allt. Det kanske bara blir sådär ytterst krystat ändå om allt ska gömmas i lister hit och lister dit – precis som att lister på något sätt skulle vara ett bättre alternativ rent visuellt. Hursomhelst.

”The design concept of this Paper Lamp is to use less materials, simple structure and produced with less procedure, which make the product more environmental friendly with a simple natural beauty.

Inspired by origami, this simple geometric lamp shade is made by bamboo paper, a sustainable and innovative paper from Conqueror. Pins hold the shape; the wooden support is constructed without using any screw and glue. It is made by solid wood protected by a natural plant oil-wax to give a natural finishing.”

Product –  Bamboo Paper Lamp

– 1 – 2

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE