Den perfekta hallen som mestadels existerar i dagdrömmar och kanske på skisspapper

Hejdå högtid och välkommen vardag. Tillbaka i studion och allt ser ut som jag också lämnade det. Det kan vara något speciellt med att komma tillbaka till sin kontorsstol efter att just inte ha jobbat på samma sätt när det har varit storhelg.

Annons

Kanske just att morgonkaffen övergår till att också bli förmiddagskaffe och det känns plötsligt fullt okej att förskjuta hela dagen en aning.

För att just ha valt en lokal på Storgatan så är jag vanligtvis otroligt ointresserad av vad som händer på andra sidan av fönstrena. Men inte idag. Idag så överväger både jag och hunden en förmiddagskaffe på stentrappan ner till trottoaren. Vi tar nog en lite tur i parken även mitt emellan morgon och lunchpromenaden och vi reflekterar inte så mycket mer över det. För låt oss för guds skull inte överanalysera någonting. Bara att det är första dagen efter storhelg.

Sen väntar allt det andra. Det ska plockas fram material och presenteras för privatkund. Det ska väljas ut tygprover, efterfrågade färger med den perfekta nyanseringen, produkter med något alldeles extra och desto mer praktiska lösningar för att tillgodo

se vardagen ska ritas upp. Tänk att trots 25 kvm eller 330 kvm så går man fortfarande och trampar på dessa högliknande alster av mössor och skor som ligger utplacerade likt bergstoppar. På golvet. Det tycker jag är intressant.

På just den privata fronten skulle jag ljuga om jag sa att hallen hade fått sin stund av uppmärksamhet. Och då är jag ändå en väldigt organiserad människa överlag. Men kanske en dag ska jag sluta hänvisa till skomakarens egna barn och ha prydligt uppradade korgar med mössor för sig, och vantar för sig. Skorna ska stå på rad och de finaste jackorna kan få hänga framme. Och trots att det inte ens finns några barn att skylla på i vårt hushåll så finns det två stycken sådär svenskt lagom klädintresserade människor som har allt utrymme i världen till att fylla upp. Utom just i hallen.

 

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE