Det färgkoordineras så väldigt med köksluckorna även på den mest rörliga sak i en liten stad

COS_2_440x600

Det är inte någon hemlighet. Inte på något sätt alls. Jag är knäsvag för fina cyklar och helst av allt så får dem flytta in inomhus. Dem som följer mig via Instagram vet att jag äger en i klaraste mint som också, allt som oftast, står placerad i vardagsrummet. Och varför skulle den inte tänker man? Kanske kan det vara, förutom den praktiska delen, undertonen av citykänslan som den står och ger avkastning för. Att man får en känsla av tempo och rörelse mitt i den minsta av städerna där just mitt vardagsrum råkar vara beläget.

Annons

Och just mintfärgen. Någon som var på besök sa att cykeln va väldigt färgkoordinerad med mina blågröngråa kökluckor. ‘Möjligen’ tänkte jag och trivdes med tanken om att den estetiska biten i färgfrågan faktiskt inte behöver kompromissa med den praktiska funktionen i det här fallet. Så där står den i egen hög person – och tillför tillgänglighet, färgmatchning och storstadskänsla. Allt i ett.

Och vem hade förresten inte tackat ja till Bikeid’s track cyklar? – 1

 

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE