Det handlar om kvällsljuset och alla växter får bilda skuggor längs med vitmålade väggar för det är det som också hör sommarens senaste timmar till

IMG_9152

IMG_9027

Semester och allt vad ledigheter är slut. Jag är åter i studion som har stått ekande tom och det slår mig att det är nu man ska komma åter med krafttagen inför hösten och det tycks inte finnas något alls att invänta.

Annons

Det tycks däremot vara väldigt mycket att sätta tänderna i och en är inte sen på att efter många långa sovmorgnar och lata dagar i hängmattan.

Det prioriteras. Så mycket att det tillslut inte går och vända och vrida på det något mera. Kunder med inbokade tider ska träffas, möten ska avverkas och det ska genomföras rekvisitajakt redan under morgondagen till nästa veckans inbokade då jag är uppbokad för tvådagarsplåtning till kund i Japan. Det ska skickas prylar och besked ska inväntas. Sådär luddigt och stökigt som det låter och ingenting annat alls. Faktum är att jag nog inte ens hade velat ha det på något annat sätt för nu börjar jag få spring i benen – rastlösheten och då vet man att det är dags. Dags att bära tunga kassar, åka långväga med fullpackade bilar, dricka kaffet i take-away, jobba långa dagar och ta sig an alla de där sakerna som kommer göra hösten till vad det kommer bli. Men ändå. Ändå hur många timmar som jobbet ändå bokar upp mig för så tycks kvällsljuset vara permanent  och jag förundras över skuggbildningar och det magiskt gråa men varma. Den känslan kommer jag att ta med mig  på måndag on set för första plåtningen efter två kravlösa veckor i värmens tecken. Mjuka gråa toner och blonda träslag, krispigt glas och exotiska växter av grönaste slag som lägger sig som en enkel skuggbildning utmed rummet när kvällsljuset och andra halvan av sommaren är kommen.  

IMG_9162

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE