Det mest förlåtande av allt måste ändå vara linnelakanen när jag tänker efter

IMG_2368

När ljuset bara precis är vad det är och linnelakanen är i sitt finaste sken och det känns som världens mest medvetna och stilorienterade grej att lägga täcket som en stor dunhög i mitt av sängen. Eller halv släpandes i golvet. Eller över en krok på väggen. Linnelakanen förlåter allt och ger en stilskjuts i rätt riktning oavsett. Och så får det gärna vara, för hur mycket jag än hade önskat så blev jag ingen människa som bäddade sängen var morgon när jag blev vuxen. Kanske att jag tillskrevs andra trevliga egenskaper men just bäddningen blev det liksom ingenting av.

Annons

Och väggarna är nymålade. Det blev dem natten till det senaste hemma-hos-repotaget. Och ibland är det inte ens en tillfällighet utan just en ytterst inplanerad sådan, just sådär några timmar innan plåtningen menar jag.  Men ibland måste man hinna med en avstickare och revolt mot ‘ljust & fräscht’. Ta sig tid. Vitt, vitt, vitt. För nu kurar jag desto bättre med grått, grått, grått. ‘Mörkt och fräscht’ någon?

IMG_2377

IMG_2374

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE