Eftersom det inte handlar om att hinna skaffa sig en solbränna så kan man väl ta det i ett alldeles anpassat tempo just när dygnet ändå erbjuder så många timmar

IMG_2641

IMG_2646

IMG_2667

Kanske att det är regnet. Kanske inte. Men just nu så kurar jag såfort tillfälle ges med reflekterande glas, vatten i karaffer och det där suget efter parfymer som luktar friskt regn. Blått, avskalat och med sobra mönster.

Annons

Jag skyller på regnet och hur det smattrar alldeles jättelagom mot varendaste fönster både i studion och hemma. Och när alla talar om vår och sommarsolen så väntar jag med godan ro.

För trots fulltecknad almanacka och en massa viktighets-och-vardags-måsten så tar jag mig tid till att göra allt och lite till. Jag sprider ut det med ett jämnt flöde över hela dygnet och skyller på på att det inte direkt är en sådan dag då man råkar ha bråttom till stranden.

IMG_2642

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE