En färgfläck och sen måste någon skapa bilden för att kunna ge tillbaka något nytt men kanske inte så revolutionerande om det nu var det som efterfrågades

IMG_7731

Det där att ha en blogg och skapa något. Något i textform och något i bildform. Det kan få mig att tänka på vad som visas upp. Bör det visas upp om och igen, det som redan har gått runt bloggosfären och tillbaka. Vem ska då tillverka något nytt även av den enklaste sort?

Annons

Och just det där med att skapa en alldeles ny bild – något som ännu inte har stått i fokus eller fått sparas ner på någons hårddisk, pinnats eller kopierats. Den bilden som ännu inte heller har varit med i någons moodboard. Inte ens i närheten. Det som tillkom är något nytt och kanske är det en bild på ett stort vardagsrum där en skuggbildning faller på bästa sätt utmed väggen eller kanske är det bara av det simplaste slaget. En vardagssak. Var-dags-sak.

IMG_7774

IMG_7726

Och kanske att det inte på något sätt bidrar till något revolutionerande. Kanske vill den som har gjort bilden att det inte heller ska vara syftet. Kanske ska det bara var-dags-sak och sen behöver det inte vara konstigare. Kanske handlar det om bara en färgfläck på en förpackning och det räcker så gott och väl för egen del.

Särskilt när det kanske handlar om mint av finaste sort.

IMG_7768

 

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE