Från Lammhult till Fashionweek och däremellan så vill jag mellanlanda i danska nyheter som den bästa av motpoler

thumb-2-Uchiwa-beige_2014-8-11_13-16-18

Nu går det undan. Inte minst rent geografiskt. Lite lyckans ost på jobbfronten just en vecka som den här då en rad tilltalande evenemang går av stapeln för min del. Måndag – Lammhult och Norrgavel. Tisdag – Köpenhamn och DesignTrade. Onsdag – Stockholm och Fashionweek. Ungefär sådär. Och jag packar väskan full med kamera, tågbiljetter, anteckningsblock, dator, pennor, kataloger allt annat i överlevnadsväg. Och så svär jag samtidigt lite över att jag aldrig investerar i riktigt bra skor till att vara på språng med. En snabb överblick i skohyllan och jag inser att allt vad sneakers heter är som utrotningshotat. Fast utan ens några ynka ex kvar.

Annons

Resor i all ära men hur härligt det också är att landa i ett lugnt tempo efter att ha varit hemifrån – så kan det varit ödet att jag dagen innan avresa trillade över nyheterna hos Hay med en nyfunnen favorit. Uchiwa Loung chair i ljusaste gråa ton, med ett lekfullt och bulligt uttryck och i en storlek som verkar bjuda på den omfamnande känslan. Just precis där kan jag tänka mig att spendera kvällarna under de mörkaste månaderna – med gott samvete och trötta fötter.

– 1

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE