Hej, tack och nu ser man redan fram emot nästa år för det är något visst med att rivstarta i sällskap om 59

Bloggforum2014

Nu kan man nog ändå säga att man har rivstartat det här med bloggandet. En grön på området har fått göra två dagar fyllda med seminarium, föreläsningar och paneldiskussioner tillsammans med vad man måste kalla 59 andra fullfjädrade inom inrednings och designbloggande. Incheckade i Göteborg, under ledningar av Frida Ramstedt som man inte kan göra annat än att hylla för det fantastiska arbete hon och kompanjonen Helén hade styrt.

Annons

Och man lyfter också på hatten för alla de bloggare som på bästa och ödmjukaste sätt delar med sig av egna erfarenheter, bl.a Daniella Witte och Sofie Börjesson, som också stod för bästa tänkbara sällskap vid kvällens trerätters. Och man säger sitt allra största tack #bloggforum2014 för den här gången, vi ses nästa år igen!

(0)
(0) • Room by Sofie

  Tack själv söta du! SÅ roligt och jag hoppas våra vägar möts snart igen! Kram och lycka till med bloggen! Kram Sofie

  • Lina Kastrup

   Ja men såklart den kommer Sofie, det hoppas jag verkligen! Kanske en härlig vinkväll nere i Skåne i sommar? Stor kram och njut av härliga solen som har dykt upp idag.

 • 17doors

  Lina, vilken fin blogg du har!! Kul att ses och prata bloggande i Göteborg, och fortsatt lycka till här!
  Kram Ulrika

  • Lina Kastrup

   Tack snälla Ulrika, va kul att du gillar den! En stor kram tillbaka!

 • Daniella Witte

  Men tack själv bästa Lina! Vad trevligt vi hade vid det där fyramanna-bordet:) Ser fram emot att ses snart igen. Kram D

  • Lina Kastrup

   Man kan nog ändå kalla oss för ena lyllosar med fantastiskt sällskap! Låt oss boka upp en träff snart igen. Vin och branschprat nere i Skåne känns som kanske bästa kombinationen någonsin! Kram och fin dag i solen!SENASTE FRÅN RESIDENCE