Mitt hem för femte gången gillt och det blir ju sådär i trevligaste lagret när det är i sin mest städade form i kombination med fotografen som aldrig lämnar någon besviken

residence_lina_kanstrup_096klarb

residence_lina_kanstrup_040klarb

residence_lina_kanstrup_150klarb

residence_lina_kanstrup_369klarb

residence_lina_kanstrup_233klarb

Mitt då andra jobb tillsammans med fotograf Kristofer Johnsson, i mitt hem, för bästa möjliga Residence magazine. Och mitt totalt femte reportage i tryck hemifrån oss, i vårt hus. Det är blottlagt, outat och en ser det som att bjuda på något som fler får ta del av, precis som att alla läsare också är gäster som får stanna över både eftermiddagskaffe och en stor middag på kvällen. Ett riktigt hem när någon bor, där någon verkar, men möjligen i sin mest städade form. Givetvis. Och visst känns det för härligheten skull bra att börja veckans första dag med att vila ögonen på städade bilder just innan produktionen av nya ska tas fram. Det är måndag och det vankas plåtning och in genom dörren till vår studio kommer inte bara fotograf utan också en gastronom och kock och en är tacksammast över att få hålla sig till sitt område. Lite sådär. Och att beundra andras arbete på plats. Och att förhoppningsvis få ett och annat smakprov.

Annons
Styling – Lina Kanstrup
Publicerat – Residence magazine no 8

 
residence_lina_kanstrup_469klarb

(0)
(0) • Jenny

  Ja du har verkligen ett riktigt snyggt hem, bra gjort!
  Undrar vad det är för köksbänk och var den är köpt? Så fin
  Kram Jenny

  • Lina Kastrup

   Hej och tack så hemskt mycket! Köksbänken är i betonglaminat och är inköpt hos Ikea. Och världens bästa sort till att dölja brödsmulor!

 • Lilli

  Så fint det är! Jag undrar om du vill berätta var du har fått tag på fotografiet på andra bilden?

  • Lina Kastrup

   Hej och stort tack! Fotografiet är taget av Linda Alfvegren och hennes hemsida hittar du här: http://www.lindaa.se

 • Jenny

  Ikea alltså, där ser man. Tack för svaret!SENASTE FRÅN RESIDENCE