När aprikosfärgad bomull kommer böljandes så blir det som belöningen som en kan måla för hur mycket skruvhål som helst för

9501b13bb75af39f8da5443d5d09ae38

Det har blivit höstligt och kallt och inte undra på att en börjar leta efter värme och något att omfamna på inredningsfronten. Som de alldeles aprikosfärgade påslakan som jag både hade föredragit att somna och vakna upp i.

Annons

Från Aiayu, 100% ekologiska, socialt certifierat och det blir liksom som det självklaraste valet i hela världen. Och kanske särskilt när det också pågår ett byte av sängstomme i sovrummet och valet faller på en variant som är av lägsta variant. Mot golvet sett så att säga och helt plötsligt blir det lite av samma grej som att inreda ett barnrum där högt och lågt är något att ta hänsyn till i precis varendaste avseende. Låg säng – låga lampor. Låg säng – låg tv. Låg säng – låga sängbord. Lite så.

Men när aprikosfärgad bomull kommer böljandes från sängkanten så kan jag i gengäld börja sänka allt det där vad lampor och sängbord heter. Måla för skruvhål och sådär. För jag vet ju belöningen.

– 1

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE