När en får lov att önska sig och gilla, tycka, drömma och älska lite på avstånd i ett set om 4

Kollage1

När en får lov att önska sig hej vilt och längta efter något i materialform så är jag inte den som låter bli. Att älska på avstånd kan man väl säga.

1 – Den som någonsin har tittat in på just den här bloggen tidigare har nog trillat över både ett, två och hundra inlägg som behandlar grafisk design, förpackningskärlek och typsnitt av slaget som får pulsen att fullkomligt rusa.

Annons

Kevin Murphys förpackningar är av den typen som jag mer än gärna ställer i badrumshyllan. 2 – Sedan mina tidigare gröna och fina hörlurar har gett vika så är jag på jakt efter nya – inte minst till att börja använda extra flitigt när ljuset är på ingång och därmed också alla de där promenaderna av extra lång karaktär. Dessa signerade av Elliphant för Dagmar. 3 – Vissa saker gillar man lagom mycket på direkten men sen tar det liksom ett tag innan hela saken är klar. Man vankar lite av och ann och tänker på materialval, färg och form. Och sen bara händer det och ingen alls kan ändra det nyfunna tycket. Kannan Svante från Klong är nog den som får hamna allra överst lagom tills att det är en födelsedag på ingång. Om två månader eller så. Men ändå. 4 –  Småprickigt av det här slaget i sitt uttryck får mig att tänka på japanska uppsättningar av lergods och i min värld finns det inget stopp alls för hur mycket bra nytta en kan ha av koppar, muggar och småförvaring.

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE