När en ligger där på rygg så kan en lika väl se till att bli varm i kläderna just gällande bloggandet varesig det regnar eller ej

IMG_8358

IMG_8407

IMG_8365

Veckan har börjat ticka på och man är i ständig rörelse. Arbetsrörelser och en hundpromenader jämt utstrött och fördelat genom gassande sol och kalla regnskurar som kommer och går i en salig röra.

Annons

Och så får det vara, det finner jag mig fint i. Eller okej, ibland klagar jag lite på vädret. Lite för varmt eller lite för kallt sådär.

Men man får liksom aldrig klaga över för mycket jobb. På riktigt. Och när jobb också kan vara ganska härliga saker som prisutdelningar mitt en helt simpel veckodag, hämta ut de finaste av leveranser och besöka fascinerade producenter och inspirerande leverantörer, ja då har man det nog så bra på jobbet. För den här veckan råkar vara just en sådan av det socialare slaget. Så det är inte befogat att klaga någonstans. Ja det skulle väl isåfall vara lite över väder och vind då.

Och just det där med regnet. Då sitter vi på dagbädden. Vi dricker lite kaffe och ser inte mer än bara himmelen om man ligger just på rygg. Inte dumt alls. Kanske skriver man ett blogginlägg, det har ju blivit en trevlig rutin numera. För den som vill veta lite mer om hur jag tänker kring nya bloggen här på Residence kan få ta del och lyssna på när jag var en av de utvalda bloggarna till att prata i senaste avsnittet av inredningspodden Haket #10.

Ni hittar den precis just här.

IMG_8376

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE