När man kan jobba några meter upp i luften utan några som helst bekymmer

Hinke1

Styling. Rekvisita. Och så dagsljus så att vi hade kunnat spara till ett senare tillfälle. Till studion kom Hinke Tovle för att fotografera och som någon annan sa som steg rakt in i lokalen kring lunchtid  -”Oj! Man tänkte sig att det skulle vara lite mer glamouröst att genomföra den här typen av plåtningar.” Må så vara trots att man både sett och upplevt värre arbetsförhållande vid stylingsammanhang.

Annons

Fast dem gångerna har kameran fått stanna hemma. Den här gången fick den vara med på ett hörn, om ens bara ett litet ett.

Kanske tänker en läsare som personen som kom in i studion gjorde och undrar varför man visar just bakom kameran och inte bara det trevliga slutresultatet när man fick faktiskt den bästa bloggplatsen i inredningens värld som just den här, men jag tänker lite tvärtom. Delar ut lite stök till alla som inte fick vara med och bära hyllor, slå huvudet i våra hängande lampor och sådant. Sådant oglamouröst som någon kanske skulle sagt eller bara tänkt lite tyst. Det hade nog jag också gjort.

Hinke2

Hinke3

Bra samarbete och materialet som väntar på retusch. Och där blir man lite otålig även fast man vet att man inte borde. Men när man vet i sitt sinne vilket resultat som var och väntar. Då blir man redan mer otålig än vad man var sen innan. Lite som att invänta att allt det bästa ska komma tillbaka och vara färdigt för leverans. En slutprodukt att vara stolt över och presentera och introducera.

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE