När moodboards ska till så tycks det bli så att knappt några endaste väggar i världen räcker till eftersom stor lekyta efterfrågas

Mood3

Mood1

En stor och inte överskattad del i skapandet, nästan oavsett storlek på arbetsrelaterade projekt, är moodboards och just nu hänger just en sådan uppe i vår hall – trots att jag själv inte är den slutgiltiga mottagaren av just den här inspirationen. Klar orange möter sotig puder, vattenblå och avskalade typsnitt samsas med form i rörelser. Läder, perforerad pulverlackerad plåt, blonda träslag och matthet som möter blänka. Jag tittar lite på moodboarden varendaste gång jag passerar. Det blir ju också lite lätt så just i en hall. Det finns inte så mycket annat som tar uppmärksamheten – på ett behagligt och avskalat sätt. Ja förutom just att vi bitvis står med betongrena väggar efter att ha tagit ett beslut en lördagsnatt häromsistens att med omedelbar verkan kasta ut husets platsbyggda garderober som sedan visade sig ha tagit upp en förmögenhet till yta.

Så nu står vi här med husets bara stenväggar på ena sidan och kundpresentationer på andra. Är det inte stylistens motsvarighet till ute-möter-inne så säg.

Annons
(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE