Nytta med nöje summeras i papper, pressvingingar, färgfabriker och mjuka mönster sådär på det mest självklara vis när det gäller årets sista månad

Just den här veckan så var det många grejer på decemberlistorna som blev avbockade och avverkade. En av de absolut trevligaste grejerna var såklart Residence Stora Formpris och visst var jag där, på plats i Färgfabriken och njöt tillsammans med en stilarmé utan dess like bestående av formgivare, fotografer, arkitekter, toppstylister och redaktionsmänniskor.

Annons

Heja! Bland pristagarna då? Den personliga favoriten var Matti Klenell’s minibord Kerros för Iittala. För några månader sedan var jag också just på pressvisningen för denna hos Hotell Miss Clara och stod då också och fingrade och fotade omvartannat så som en oftast gör vid sådana tillfällen. Och så får vi inte glömma Afterooms Chair No 1! Vad som också även bockades av under veckan var utbildningen i Grafisk design hos Berghs, visningen Re:flection hos Designgalleriet signerad Shogo Hirata och släppet av senaste numret av Amelia där jag är med och pratar om hur man på bästa sätt skapar känsla i sovrum! Missa inte!

Och snart, ny vecka och jag vill allra helst se till att bunka upp med fina papper, anteckningsblock och post-it lappar till att skriva upp och hålla bästa kollen på årets sista jobb och viktigheter. Som dessa från Hay som också bidrar till min fortsatta besatthet i mjuka mönster. Nytta med nöje kan det väl summeras i?

Tower-Block-All-ATWTP

Notes_Booklet_all

– 1 – 2

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE