Om en färdas i medvind och med hunden fram i cykelkorgen så behövs inga inplanerade datum alls överhuvudtaget när det råder lediga dagar

tumblr_lpr2nhMQMq1qb3itxo1_500

I sommar så vill jag nog mest av allt känna vind i håret. Kanske cykla på Gotland. Och så vill jag känna mig fri och bara bestämma mig dagen innan. Det har aldrig varit min semestervisa att boka upp kilo med projekt och satta datum.

Annons

För en gångs skull vill jag då istället leva med dagsformen, efter vädret som råder bakom sovrumspersiennerna och hur mycket spring i benen man har att förvalta. Precis så får sommaren bli och därmed också den ynka ledigheten som jag kommer lyckas roffa åt mig. Eller så får jobbet helt enkelt bli portabelt vissa dagar och följa med. Ja, så får det bli. Som en kompromiss med mig själv.

I vilket fall. Jag ska cykla och hunden får följa med i cykelkorgen därfram. Hur praktiskt! Allra helst skulle jag färdas genom Köpenhamn på hjul. Leta upp smultronställen och ta mig fram på två hjul. Helst medvinds.

– 1

 

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE