Om någonting gör sig sådär lagom mycket så vet en att det kan röra sig om någonting som kan vara välkommen att flytta hem till mig istället för en snabb vända förbi en fotostudio

IMG_9407

IMG_9447

Och just under en av veckans rekvisitajakter dök den upp. Lite som ett litet kanske. Eller kanske inte i och för sig. Den där i filt. Den där i special edition till råga på allt. Jag har blivit smittad av total förälskelse för Finlands evigt inkommande bidrag till nordisk design i dess finaste utformning.

Annons

Ni vet på det där sättet som känns som det anspråkslösaste av alla sorter – men ändå i ett och samma möte med new nordic känslan.

Där och då hoppar mitt hjärta en extra gång och en vet att det är precis den där saken som kan få lov att flytta in innanför min egna dörrar och inte endast in och ut genom en fotostudio för jobb. Något att älska länge. I oändligt många år till och med. Saker som inte behöver vara så hysteriskt fina hela tiden utan snarare sådär att de kan få lov att sticka ut någon gång då och då – när det där speciella ljuset faller sig sådär lugnt på kvällen eller kanske när det hamnar något extra härligt inuti. Som en trave olästa magasin eller sådär. Nu får den ta plats i vårt sovrum. Där gör den sig – precis alldeles sådär lagom mycket. Anspråkslöst och befriande, inte sant?

IMG_9424

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE