Ovikna linnetyger och sommarkläder omvartannat men sådant får vänta med hänvisning till studioöppet och en hund som vill bli kliad bakom örat

IMG_9185

IMG_9187

IMG_9195

IMG_9206

Ni vet när dagarna går som det snabbaste som finns. Inte för att det gör så hemskt mycket med tanke på att ljuset är framme mest jämt och ständigt, men ändå. Hej augusti. Så rätt, men ändå lite märkligt.

Annons

Enligt mig är det kanske ändå den bästa månaden om man nu bara få välja i sommarens urvalskategori och lagom hetta som gör att energin räcker till både jobb och privatliv. De sistnämnda ses allt som oftast bara som en bonus men jag måste nog ändå ge mig själv för att också ha förvaltat den väl. Projekt växthus är avklarat och har fått en stor – jag menar sådär jättestor – inramning med fint grått grus och det ska till grönska i all oändlighet. Helst av sorten som inte bjuder på ogräsrensning veckan senare. 

Det lördagsjobbas också. Lämnar hemmet halv ostädat med sommarkläder och ovikna linnetyger liggandes framme för att vara på plats i studion och därmed hålla öppna dörrar och välkomna kunder som kommer i ärende. Hunden ligger på stentrappan utanför och tycks också vara det mest välkomnande att börja med. Och vinnaren i matchen är den lilla sällskapssjuka som släpper förbi vem som helst efter lite kli bakom örat.

IMG_9198

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE