Pressyra och pulverlackerat i kombination med exakt 443 bilder som försvann utan någon som helst förvarning

IMG_7490

IMG_7493

Ni vet den där saken som absolut inte får hända. Inte någonsin. Under några omständigheter. När datorn kraschar och bilderna med den. När bildmaterialet från två pressdagar förs över till datorn och raderas från minneskortet strax innan datorn havererar. Den känslan. Sju bilder gick och rädda. 7 av 450. Det hade ju o andra sidan också kunnat vara 0.

Hemkommen ifrån Stockholm där det har varit pressyra utan dess like och det har känts och klämts, fotats och dokumenterats nyheter av alla slag. Mycket av Iittalas nyheter föll mig i smaken med pulverlackerade förvaringslösningar i kall grå, snällt formade glas och formpressad björk. Och när det visas på Hotell Miss Clara som står signerat Gert Wingårdh så blir det inte på något sätt minde bra utan snarare som en total störtförälskelse.

Under besök i huvudstaden så kan ju också grejen vara att träffa alla dessa människor. Agenter. Bloggare. Potentiella kunder. Designers. Chefredaktörer. Alla och lite fler och man gillar alla möten och träffar av dess olika slag. Över kaffe, över lunch, för vin, av en slump eller under ett möte. Det delas visitkort och det bokas nya datum. Det bläddras i kalendrar och det börjar följas över sociala medier. 

Man säger hej och framförallt, hoppas vi ses snart igen! 

IMG_7493

Annons
(0)
(0) • Susanne Kings

  Hej Lina!
  Attans vilken mardröm med alla dina bilder!!!
  Kanske någon it kunnig kan komma åt bilderna.
  Hur som helst så var det jättetrevligt att äntligen ses!
  Stor kram
  Susanne

  • Lina Kastrup

   Ja hjälp va snopet då det aldrig har hänt innan! Nu ska jag ta backup’s så att det ryker om det så fort jag är på resande fot och samlar på mig en stor samling på samma kort. Och verkligen detsamma Susanne, ha också en jättehärlig fredag! Kram!

 • Pella

  Ooo nooo. I know that feeling… 🙁
  Men väldigt trevligt att ses! Och snart igen! 😀 Ha en fin fredag!
  Kram

  • Lina Kastrup

   Det kändes totalt onödigt att råka ut för teknikstrul just där och då. Ja om 2 dar så ses vi igen Pella, ska bli otroligt kul! Och tills dess, ha en alla tiders härlig helg och stor kram!SENASTE FRÅN RESIDENCE