Solen är ju välkommen men i ärlighetens namn så är jag mest ute efter solkatterna

Högtid hit och högtid dit och det enda jag reagerar riktigt mycket över är att man som ständigt arbetande egenföretagare är att man slutar få tag på folk. Fördel eller ej men vi ska inte sticka under stolen med att allt det andra kan få bli framprioriterat just en dag som idag. Läsa igenom listorna, titta på budgetar, plocka och packa ihop rekvisita av finaste sort och allt det där andra. Få tag på folk blir aktuellt först efter att högtiden är slut och alla ägg är uppätna.

Annons

Men solen är inte detsamma som Instagram ger sken utav. I södra Sverige får vi istället se moln och fundera över om regnskuren kommer att vara ett faktum. Fast det bryr jag mig egentligen inte så mycket om. Jag saknar mest solkatterna men annars är det okej och till och med alla tiders med temperaturen. En temperatur avsatt för just viktiggörat. Och efter viktiggörat så får man bara vara. Till och med som egenföretagare. Kanske en liten stund, om det finns tid till att. Även om man mest borde. Borde rensa lite ogräs i rabatterna hemma och borde sortera upp den där pappershögen som har legat på samma ställe onaturligt länge. Men sen tar jag mitt förnuft till fånga och struntar i det ett litet tag till. Istället tar jag mig tid till att lägga upp en och annan Instagrambild, tittar på de alldeles speciella skuggbildningarna som bara blir när det är molnigt ute och går igenom hela tidningshögen som har väntat på mig. Alldeles lagom för idag, för idag är vi alla oanträffbara. Svara på mejl kan vi börja med imorgon igen.

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE