Storstadspuls och ullplädar för när nätterna blir mörka i kombination så går det liksom inte att förneka längre vad folk än säger

IMG_9212

IMG_9225

Kanske är det vetenskapen om att halva nästa vecka är förlagt 45 mil hemifrån som gör att många av den här veckans timmar går till att jobba hemifrån istället för att bege mig ner till studion. Som en inbyggd mekanism hos den som aldrig riktigt kommer in sådär självklart i resandet trots hur många tidiga morgnar då bilen startar innan solen gått upp, väskan är packad och bilen fylld upp till bredden med andra must-haves . Utifall att. Nästa vecka åker jag till Stockholm och det tycks bli ett pr-press-mäss-event-maraton utan dess like. Sådär så att man småspringer och tittar på klockan hundra gånger på vägen trots att man inte alls är av det stressade slaget vanligtvis. Och så får en skylla sig själv då man fortsätter att boka in stunder av ytterligare möten och träffar för kaffe men man bör ju sig hinna med allt när man ändå är igång och har pulsen uppe.

Annons

Påtal om annat, känner ni förresten att det är lite höst nu? Sådär i luften – som det abstraktaste i hela världen. Mörkare nätter och till och med ullfilten har kommit till användning och då går det liksom inte att förneka.

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE