Swell

swell3

swell4

När man säger att något är världens största så brukar man ju ta i lite. Det vet ju alla. Så att det inte riskeras uppkomma några tveksamheter eller missuppfattningar över den bild som man försöker förmedla på ett lite utsvävande sätt.

Annons

Så nu tar jag i, men jag är inte säker på om jag överdriver sådär särskilt mycket. För i vårt vardagsrum ligger världens största puff i ljusgrå ull. Och ljusgrå ull är jag ju lite svag för. Nej förresten, mycket svag för. Kanske det också därför det har setts som en tillgång – att jag fått njuta av just ljusgrått och ull i kombination. I oändliga mängder, rent visuellt. I en och samma möblel. Till saken hör att den som mest har brukat och använt den gigantiska puffen är hunden. Som mäter storlek mindre.

Och det kanske är åldern som gnager i bakhuvudet. Jag fyllde år alldeles nyligen och kanske inte alls till någon vidare hög siffra. Men ändå, och efter det så har ryggen värkt lite. Man pratar ergonomi och vill inte alls ligga i någon ullpuff. Nästkommande dagar vill jag sitta skönt utan att drunkna i polystyrenkulor.

Nu vill jag istället låta ”Swell” i blåaste blått få bosätta sig mitt i prick i hela rummet. Där hade jag mest suttit hela tiden. Det är jag just alldeles säker på. Kanske jobbat hemifrån en dag extra och druckit en extra kopp kaffe precis där och känt att ‘försök ni, men jag kommer inte röra mig ur fläcken’.

Design – Form us with love

– 1 – 2

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE