Vad mer kan en begära på ett färdmedel med två hjul när redan hunden har en stående sittplats där fram och både design och funktion har tillgodosetts på bästa möjliga sätt

Tokyo

Jag är onekligen lagt åt det mer praktiska slaget när det kommer till inredning. Funktion i åtanke och logik i i sikte och det behöver liksom inte inkräkta ett endaste dugg på utseende och uttryck. Ett hem med saker som inte får användas är inte alls melodin och jag kan inte ens skylla på principen ‘när man har barn så blir man mer praktiskt lagt.’ Jag skyller på mig själv istället och siktet på att alltid kunna leva i sitt hem.

Annons

Sådär på riktigt. Ni som har senaste numret av Residence magazine och läste intervjun med mig förstår att saker måste tåla både hundar, fester, gäster och vardag – som det mest självklara kan en tycka. 

Och just det där med design och funktion så nog måste nog ändå Tokyo bike stå för samma lika principer. Visserligen har jag en cykel som redan har en stor låda därfram i syfte till att hunden ska kunna åka i men att också uppdatera den med en vinhållare – vad mer kan en begära på ett färdmedel med två hjul?

– 1

 

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE