Vem är villig att bära upp en pjäs av solid marmor uppför 3 trappor? Egentligen. Vänliga själar i kuststaden sökes.

inredningskollage

För er som såg det senaste blogginlägget, som följer på Instagram eller så, då vet ni också att vårt hus både har varit till salu och nu blivit sålt. Men en ännu nyare nyhet – vi har också blivit med nytt boende.

Annons

Vi byter småstad mot kuststad och om några få veckor så öppnas ytterdörren upp och hantverkare av alla dess slag strömmar in. En sekelskifteslägenhet med 3,5 m i takhöjd, med knarrande brädgolv, pardörrar och allt det där sköna ska bli polerat, upprustat och tillvarataget. Med andra ord, jag håller mig sysselsatt. Ritar kök, planerar interiör, beställer kataloger, jämför tygprover och söker badrumsinspiration.

Och när det kommer till inredningen så har jag nyss gjort vad jag själv anser vara världens stilsäkraste investering (?). Sidobordet med stort S. Frinds & Founders Knockout table i grön solid marmor och svart toppskiva. Det enda som jag möjligen bekymrar mig över är vem som ska behöva bära upp det till tredje våningen. Puh!

– 1 – 2 – 3 – 4

(0)
(0)

SENASTE FRÅN RESIDENCE